Vi er stolte fiskere og produsenter, til havs og på land!

Lær mer om hvordan selskapet vårt opererer

Våre ambisjoner

Lyder Fisk AS er et lokaleid privat familieselskap som spesialiserer seg på leveranse av fersk førsteklasses sjømat fra Finnmark. Vår ambisjon er at det råstoffet som landes i Finnmark skal gi mest mulig ringvirkninger i Finnmark. Mest mulig av verdiene skal tilkomme fiskerne, lokalsamfunnene og utviklingen der.

Vi skal videreutvikle, men samtidig ta vare på tradisjonene vi har i våre kystsamfunn. Med kort vei til fiskefelt har vi en nærhet som leverer de ferskeste råvarene året gjennom. Vi er her med og for den mindre kystflåten. Vi vil skape arbeid arbeid på kysten!

Lyder Fisk
Mottak av fersk råstoff

Lyder fisk er strategisk etablert med små og effektive mottak langs kysten av Finnmark helt nord i Norge. Våre mottak og våre båter sikrer oss tilgang på førsteklasses råstoff fra aktive fiskere. Aktiviteten følger råstoffet. Råstoffet kommer på land der det legges til rette for dette.

Våre mottak er bemannet av hyggelige medarbeidere som vil kontrollere og veie fangst fra fiskere.

Lyder Fisk
Videreforedling

Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter og vi kan tilpasse leveransen etter ditt ønske. Vi sender ut fisk og krabbe hele året, både levende, fersk og frossen. Vi er stolte av å kunne levere naturlige og bærekraftige produkter rett til deg.

Vi legger vår stolthet i å levere kvalitet og ønsker hele tiden å utvikle oss for å bli enda bedre! Vi har kompetanse i ulike produksjoner av sjømat og kan spesialisere oss i flere ulike produksjoner på ulike anlegg.

Lyder Fisk
Pakking & Leveranse

Vi pakker og sender fersk sjømat til små og store både lokalt og ut til verden! Vi er stolte av råvarene vi kan videreformidle fra våre kystområder. Vi legger vår stolthet i at sjømaten som kommer fra våre anlegg skal holde høy kvalitet hele veien.

 

Lyder Fisk

Hvor er vi lokalisert og våre mottak

Lyder fisk er strategisk etablert med små og effektive mottak langs kysten av Finnmark helt nord i Norge. Våre mottak er livsnerven i samfunnene hvor vi er etablert og bidrar til et sikkert og godt miljø for våre ansatte, familier og ikke minst fiskere. Bli med på en reise langs finnmarkskysten!
Har mottak på
6 forskjellige småplasser
på kysten av Finnmark
Motta produkter fra
150 tilbydere
fra hele kysten
Eksporterer til
23 steder
jorden rundt
Behandling
1.8 tonn fisk og sjømat
hver dag

Veidnes F-804

Veidnes er den eneste bebodde bygda på vestsia av Laksefjorden, og er det stedet i Norge som har lengst vei til kommunesenteret langs vei, ca. 265 km til Kjøllefjord. (51 km med båt)

Veidnes har ikke så mange innbyggere og husene er godt sprett over et store områder. Ønsker du å oppleve masse natur og følelsen av å komme til «ødemarken» langt borte fra bråk og mas så er Veidnes plassen å besøke og fiske fra.

På Veidnes tar vi i mot krabber året rundt og hyggelige ansatte hjelper å legge til rette for at fiskere og besøkende føler seg best mulig ivaretatt. Vår plasssjef Pavel Linkevich kan kontaktes på telefon: 96655812. Anlegget på Veidnes pakker ut levende kongekrabbe.

På Veidnes er alle fiskere velkommen til å bruke fellesstua, kjøkkenet, dusj og sauna som ligger i tilknytting til kai og mottak. Det eneste vi krever i retur er at alle tar ansvar for å holde det rent, pent og ryddig.

Om du ønsker å leie plass ved flytebryggen tar du kontakt med Veidnes Havneutvikling AS på telefon:

Næringslivet i bygda består av fiske og fangst. Naturen er en del av et våtmarksområde med bjørkeskogmyrer, og spesielt rikt fugleliv.

Veidnes har en flott bygdebutikk som holder åpent et par timer på hverdagene. Dette er også bygdas sosiale møteplass og er et viktig tilbud på plassen.

Ingenting er så vakkert som en solnedgang på Veidnes!

 

Dyfjord F-861

Dyfjord er et lite fiskevær ytterst i Laksefjorden. 21 km langs vei til kommunesenteret Kjøllefjord. Husene ligger tett og det er ikke mye plass der på foten av fjellene som omkranser Dyfjorden. Plassen har mottak for fisk og krabbe året gjennom.

Plassen pakker ut levende krabber og produserer tørrfisk.

Bygda har pub og cafe som er åpent i sesongene. Her er det mulig å få seg en matbit, en pils og sosialt samvær. Når Dyfjordbua ikke er åpen kan du gjerne gå å trene litt i gymsalen, tenne opp i bålpanna i parken, sitte å kose deg i paviljongen, eller synge karaoke i grillhytta innerst i botten av Dyfjord.

Det er ikke butikk i Dyfjord og du er avhengig av å dra til Kjøllefjord for å handle inn proviant. Mat kan bestilles hos butikkene i Kjøllefjord og bringes til bestillere.

For flere spørsmål, ta kontakt med kontoret i Dyfjord på tlf: 90283674

Skjånes F-226

Skjånes er et vakkert lite fiskevær i Tanafjorden. Ligger 34 km fra kommunesenteret Mehamn. Det lille stedet har rundt 60-70 innbyggere og de fleste innbyggerne arbeider og livnærer seg av hva fiskerinæringen har å tilby. Skjånes har skole og en hyggelig liten butikk som også fungerer som et møtepunkt i bygda. Her kan du også tanke drivstoff.

Plassen har hurtigbåtanløp som frakter varer til tre mindre tettsteder i området LangfjordnesNervei og Laggo, samt videre østover til Smalfjord i Tana Kommune.

Mottaket i Skjånes tar i mot fisk og krabbe året gjennom. Ferskfisk pakkes og sendes på ei effektiv linje, krabbe og tørrfisk produseres. Den helårlige tilgangen på råstoff sikrer plassen Skjånes mange arbeidsplasser.

Skjånes har ei naturgitt god havn og Gamvik kommune har vært flink å tilrettelegge for gode liggeplasser til kystflåta som velger å komme til Skjånes under fiskesesongene.

Ved flere spørsmål, ta kontakt med Daniel Lyder på tlf: 97689724

Bugøynes TF-43

Bugøynes er det eneste fiskevær i Sør-Varanger kommune i Finnmark. Det bor omtrent 200 personer på Bugøynes. En vikelig vakker plass, sommer som vinter. En diger sandstrand og fantastisk natur gjør Bugøynes til en perle av et sted.

Bygda ble befolket av finske innvandrere på 1800-tallet. Finsk er et språk som er i daglig bruk i bygda.

Bugøynes er ett av få steder som unngikk å bli nedbrent av tyske soldater da de trakk seg tilbake fra Nord-Troms og Finnmark. Stedet er derfor preget av tett trehusbebyggelse.

Plassen har butikk, skole, post, eldresenter, bistro, pub, egnesentral og et fiskebruk. Vi tar i mot fisk og krabber i sesongene. Ta kontakt med Gentjan på tlf: 90842080 om du har spørsmål!

Torhop TF-76

Torhop ligger i Čuollovuotna som er en fjordarm av Tanafjorden i Tana kommune i Finnmark. Fjorden har innløp mellom Sommerneset i nord og Hjellnes i sør og strekker seg 5 kilometer sørvestover til Jámešbávtgohppi i bunnen av fjorden. 

En nydelig liten plass med sjarmerende firskerimiljø.

Vi tar i mot fisk og krabber i sesongene. Ved flere spørsmål kontakt Svein Vegar Lyder på tlf: 94150098

Mehamn F-261

Mehamn er kommunesenteret i Gamvik kommune og har flyplass.

Verdens største samling av julenisser befinner seg i Mehamn. Samlingen som består av over 26000 enheter, er permanent utstilt i Christmas House som er lokalisert i en renovert brygge beliggende tett ved Nordkynterminalen, som er anløpssted for Hurtigruten. Christmas House inneholder også Pub og rom for overnatting.

Havna i Mehamn har de siste årene blitt betydelig oppgradert ved bygging av en molo på 100 meter i indre havn (2012) og en molo på 60 meter i ytre havn (2018), noe som har ført til bedre liggeforhold for fiskeflåten og andre båter.

Kontakt Svein Vegar Lyder, tlf: 94150098

Lyder Fisk

Miljø & bærekraft

Vi vil være en del av det miljøvennlige skiftet i Nord.

Lyder Fisk ønsker å være med til å bidra til forandring. Vi ønsker å gå i bresjen for vår bransje og vår bransjestolthet,
med gode og sunne holdninger for naturen og fremtiden for generasjonene som kommer etter oss.

Havet er vår arbeidsplass, et rent hav = ren mat!

Vi vil være med på dugnader for å renske strand, hav og kystlinjen i vårt lokalområde, og vi ønsker å skape en bevisstgjøring blant fiskere og leverandører om hva som må til for å verne om vår ressursrike og flotte arbeidsplass, slik at den fortsatt kan høstes i fremtiden.

Lyder FiskLyder FiskLyder Fisk

Møt teamet vårt

Svein Vegar Lyder
Svein Vegar Lyder
Daglig leder
941 50 098 svenne@lyderfisk.no
Linn Mørch Lyder
Linn Mørch Lyder
Export, økonomi og kommunikasjon
400 54 490 linn@lyderfisk.no
Jim Miranda
Jim Miranda
Leder avdeling Dyfjord /Transport og logistikk innland
915 87 162 jim@lyderfisk.no
Daniel Lyder
Daniel Lyder
Leder avdeling Skjånes
941 50 098 svenne@lyderfisk.no
Pavel Linkevich
Pavel Linkevich
Leder avdeling Veidnes. Eksport, salg og kvalitet
966 55 812 pavel@lyderfisk.no
Gentjan Kryeziu
Gentjan Kryeziu
Leder avdeling Bugøynes
941 50 098 oystein@lyderfisk.no
Juhan Samuel Hætta
Juhan Samuel Hætta
Hms- og prosjektleder
913 02 763 juhan@lyderfisk.no
Anne Tscherwinka
Anne Tscherwinka
Lønn, personal og økonomi
902 83 674 anne@lyderfisk.no
Yrja Hammer
Yrja Hammer
Post og arkiv
941 50 098 yrja@lyderfisk.no
Matz Vegar Lyder
Matz Vegar Lyder
Fartøyansvarlig
954 66 113 matzvegar@lyderfisk.no

Salgshenvendelser

Vi svarer raskt på henvendelser, og svarer alltid gjerne på spørsmål du måtte ha.

Send oss ditt spørsmål gjennom skjemaet, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Send an inquiry